Din servicepartner

Nyscan a/s er autoriseret Scania Servicepartner

af hele Scanias brede lastbilprogram.

I Nyscan har vi dygtige, veluddannede og erfarne medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med de helt rigtige løsninger, når det gælder servicering og reparation af dine lastbiler, påhængsvogne, trailere og tilhørende transportmateriel. Nyscans medarbejdere kører ud fra alle vores tre anlæg i hhv. Køge, Vordingborg og Sakskøbing, så du er aldrig langt til den rigtige servicerådgivning, når du skal holde din vognpark i topform.

Service Aftale
Brugte Scania
Reservedele
Reservedele
Brugte lastbiler

Ny Scania 520 S 6×2

Ny Scania 520 S 6×2 med aircooler, mikroovn og meget mere lækkert udstyr. Fuld plysning i Buffl Edition. Scaniaen er inklusiv Dual Bright hjul. Bilen er med PTO EF653P. Bagtøj R885 med 323 i gearing. Kontakt vores salgsafdeling for yderligere information.

Læs mere
Læs mere

NY Scania R500 6×2. udlejning

Indvendigt er den udstyret med Chauffør pakke, opbevaringspakke, infotainment pakke, klimakontrol pakke og læderrat. Udvendigt er den opbygget med fuld aludørk og 2-strengs hydraulik-anlæg.

Læs mere

Scania R520 8×2/4 Hejs/kran

Ny model HMF2820K RCS kran. HMF TF Wirehejs. Stopmål 5640

Læs mere

Scania 520 S 6×2 med fuld udstyr

Fabriksny Scania 520 S 6×2 med fuld udstyr. Bl.a. original aircooler, Alcoa Dura bright, LED -og Xenonpakke. Kontakt vores salgsafdeling for yderligere information. Scaniaen er inklusiv alu hjul. Bilen er forberedt til PTO. Kontakt vores salgsafdeling for yderligere information.

Læs mere

Finansiering af lastbil

Nyscan samarbejder med flere at de større finansieringsselskaber. Vi kan i løbet af meget kort tid udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud på finansiering på både nye og brugte køretøjer.

Finder du tilbuddet interessant og bliver kreditgodkendt af finansieringsselskabet, vil vi som din professionelle samarbejdspartner sørge for, at de rette dokumenter bliver underskrevet og formidlet videre til finansieringsselskabet.

Kontakt os endelig for et godt tilbud.

Få et godt tilbud