samspillet er et brætspil der skaber dialog og bevægelse

SamSpillet

SamSpillet er et dialog og bevægelses spil, der får gang i den gode samtale og skaber sammenhold, samtidig med at spillerne får dyrket motion. Reglerne er simple så alle kan deltage, for hver rigtig svar eller udført træningsøvelse får spilleren en puslespils-brik, den spiller der først samler sit pusle-spil, vinder SamSpillet.

Nå man spiller SamSpillet er det vigtig at man bruger spørgsmålene til at skabe dia-log, et spørgsmål kunne være  “Hvornår kørte den sidste sporvogn i Danmark?” Svar: 1972. Her er der rig mulighed for at skabe dialog omkring sporvogne eller livet i starten af 1970’erne.

ex vis, Kan nogle huske de har kørt i spor-vogn? hvilken farve havde sporvognene? Hvilket nummer havde lige netop den spor-vogn du kørte med? eller tiden i 1970’erne som kunne handle om fuldskæg, fælles-spisning, hjemmestrik og urtehaver kun fan-tasien sætter grænser.

Træningsøvelserne er tilpasset, så alle kan være med og motiveres af, at der er noget at vinde, måske en puslespilsbrik eller bedre endnu, hele spillet.

Kontakt os
Til offentlige institutioner
SamSpillet – Skaber dialog, sundhed og sammenhold.

Køb SamSpillet her

SamSpillet koster 1350 pr. stk.
Alle priser er ekskl. moms + 40 kr i fragt

Indenholder:
1 Spilplade
1 Terning
6 Brikker
6 Pusslespil
400 Spørgsmålskort
1 regelbog
1 video med regler, information og gode råd om SamSpillet (ca. 3 min)

    samspillet er et brætspil der skaber dialog og bevægelse